Geschiedenis


Bijna 4 jaar geleden kwamen een aantal mensen op een mooie zomerdag bij elkaar.
Leo, Johan, Jos, Andre, Mariska en Jolanda waren aanwezig in de Halve Maan te Rijswijk alwaar begonnen werd om een dartteam op te richten.
Een deel van dit team had al eerder competitie gegooid in de dartteams Jaws (3e Divisie Den Haag) en Fifty Fifty (ook 3e Divisie Den Haag).
Al snel werden er afspraken gemaakt over de samenstelling van het team, daarna druk overleg over een teamnaam. Diverse namen kwamen naar boven maar unaniem werd besloten om het team de naam KGB (Kegelen Gaat Beter) mee te geven.


Het eerste seizoen werd begonnen in de 4e Divisie. Spelers waren Jos, Andre, Leo, Johan, Jolanda, Chantal en Mariska.
Jolanda en Chantal besloten in maart uit het team te stappen en Mike werd aangetrokken om de gelederen te versterken. Het seizoen werd uiteindelijk afgesloten met een vijfde plaats in de competitie.

Het seizoen erop begon slecht, een nederlaag tegen Surithunder. Verder werd er uitstekend gepresteerd en werd beslag gelegd op de 2e plaats. Dit betekende promotie naar de 3e Divisie!

Voor het seizoen 2005-2006 werd KGB versterkt met Remco. Mariska haakte ondertussen af en Leo maakt officieel wel deel uit van het team maar heeft door zijn ziekte nog geen wedstrijd gespeeld.

Het kampioenschap werd behaald en promotie naar de 2e divisie daarmee afgedwongen !